Επιστροφή στα Τρέχοντα Θέματα

O Αποπροσανατολιστικός ρόλος των μισθοφόρων

Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega, στις 30/9/2014, ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Πρετεντέρης, διαρρηγνύει τα ιμάτιά του, σχολιάζοντας την αναφορά του κ. Κουβέλη σχετικά με το ότι η προεδρολογία κάνει κακό στον τόπο, Είπε λοιπόν (σε ελεύθερη απόδοση, γιατί δεν έχω τα λόγια μαγνητοφωνημένα) δηλαδή η εκλογολογία που συνεχίζεται δεν κάνει κακό? Δεν αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά προβλήματα?.
Και θα νόμιζε κανείς, ότι δικαίως ομιλεί, αμυνόμενος, στο να μιλάμε για επουσιώδη και να σιωπούμε για τα ουσιώδη.
Έκλεισε λοιπόν τον μύδρο του και αμέσως μετά το κανάλι προχώρησε στην επόμενη είδηση που έμπαινε κατ ευθείαν στα μείζονα και πραγματικά προβλήματα που βιώνει ο Ελληνικός λαός, όπως επιτάσσει η ηθική άποψη που προσπάθησε να παρουσιάσει ο κύριος δημοσιογράφος..
Αναφέρθηκε λοιπόν εκτενώς στην Αμφίπολη (πόσα χώματα μετέφεραν, πότε θα ξέρουμε, και τόσες άλλες ζωτικές για τα πραγματικά προβλήματα των ελλήνων λεπτομέρειες).
Και βέβαια δεν υπήρχε κανένα άλλο πιο μείζον θέμα για τους έλληνες από αυτό.
Το σίριαλ αυτό δυστυχώς το βλέπουμε καθημερινά σε πάμπολλα κανάλια που διαγκωνίζονται για το ποίο θα ασχοληθεί περισσότερο με τα πραγματικά προβλήματα των ελλήνων και έχει καταντήσει σίχαμα.
Το Δελτίο Αμφίπολης με πλέριο χρόνο, καθιερώθηκε πιά στην στρατευμένη παροπίδιαση του κόσμου, κινδυνεύοντας να οδηγήσει σε απαξίωση την τόσο σημαντική αυτή ανακάλυψη.

Πότε επιτέλους θα πάρουμε με τις ντομάτες κάτι τέτοιους σκοταδιστές?